• Even voorstellen.....

                             


  DIRECTEUR

    Ginus Oostingh

  Mijn naam is Ginus Oostingh. Ik woon met mijn vrouw Marry in Nieuw-Amsterdam. We hebben 3 kinderen en 2 kleinkinderen.
  Op 4 oktober 1976 tot 15 februari 1980  ben ik, na het vervullen van mijn militaire dienstplicht, begonnen in het onderwijs en wel op de Willem-Alexander, waar ik sinds 1 januari 2015 weer werkzaam ben, maar nu als directeur. In de tussenliggende jaren heb ik op een aantal andere scholen de nodige ervaring opgedaan. Ik werkte o.a. in Westerhaar, Zuidbroek, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen en Valthe.
  Belangrijk is dat je samen de school kunt en moet maken. We hebben elkaar nodig. Iedere schakel in de keten van een school is belangrijk, welke functie je ook hebt. Als eindverantwoordelijke op de school probeer je de betrokkenheid van alle betrokkenen  in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Overleg met de teamleden, de Intern Begeleider, de ouders, de leerlingen, collega-directeuren van onze stichting en de collega-directeuren van de twee andere basisscholen op Erica levert hieraan een grote bijdrage. Het onderwijs is voortdurend aan het veranderen, net als de maatschappij. Dit maakt het boeiend, maar tegelijk ook kwetsbaar. Onze primaire taak is dan ook de kinderen een veilige plek te bieden waar ze zich naar hun eigen vermogen kunnen ontwikkelen.
  Naast werken is het ook belangrijk dat je tijd neemt voor ontspanning. Zingen in de cantorij, tuinieren en genieten van de natuur zijn hobby’s van mij.


   

  ONDERBOUW

    Anneke Huitsing

  Genieten van mijn gezin en een heerlijk groot glas thee, maar ook vol passie voor het onderwijs: een eerste, korte omschrijving van wie ik ben. Mijn naam is Anneke Huitsing, ik ben 38 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen (4, 5 en 7 jaar) in Roswinkel. Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring binnen verschillende groepen en word ik blij van het individuele kind en een gedreven team leerkrachten. Ieder kind is uniek, heeft talenten en als leerkracht mogen wij samen met het kind en hun ouder(s) op zoek naar de meest waardevolle manier om tot groei te komen! Ik hoop dat we heel veel van en met elkaar mogen leren! 


    Hellen Woltmeijer
  Ik ben Hellen Woltmeijer. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik woon in Borger. Sinds 1988 werk ik op de Willem-Alexander. Werken in het onderwijs vind ik een uitdaging die ik graag aan ga, ik werk er met veel plezier en geniet iedere werkdag weer. Naast leerkracht ben ik Intern Begeleider. Ik ben, samen met mijn collega's, verantwoordelijk voor de zorg voor alle leerlingen. Uitgaan van de mogelijkheden van de kinderen vind ik hierbij van belang.


   

  MIDDENBOUW

   Margreet Boekeloo
  Mijn naam is Margreet Boekeloo-Leffers. Ik ben geboren in Gasselternijveenschemond op een boerderij. De PA heb ik in Emmen gevolgd. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als activiteitenbegeleidster. Eerst in Nijkerk en later samen met mijn man Martin in Schoonhoven. Daar zijn Annegreet en Hilde geboren. We verhuisden naar Erica. Janhenk is hier geboren. Onze kinderen hebben met veel plezier op de cbs Willem-Alexander gezeten.
  Ik heb jarenlang lesgegeven op CB de Zwaluw in Zandpol. Het is fijn om te werken waar je ook woont. Het werken met kinderen blijft boeiend.
  Reizen, steden bezoeken maar ook kamperen met de vouwwagen doe ik graag. Muziek: zingen en fluiten, lezen, breien, fietsen en zwemmen zijn andere hobby’s. En natuurlijk wandelen met onze honden Kayla en Boemel.


    Hetty Flens
  Ik ben Hetty Flens. Ik woon met mijn man, onze dochter en niet te vergeten onze hond, in de Rietlanden. Onze beide andere volwassen kinderen wonen niet meer thuis.

  Nadat ik in 1995/1996 door invalwerk op heel plezierige wijze kennis maakte met de cbs Willem-Alexander, was ik blij verrast dat ik daar voor vast kon beginnen per 1 augustus 1996.  
  Op onze school is het saamhorigheidgevoel erg sterk. Dit vertaalt zich in een plezierige werksfeer in de groepen, onderling in overleg tussen de collega's, maar ook in de relatie tot de ouders. Zo te mogen werken is een voorrecht waarvan ik elke dag geniet!

  Op onze school ben ik leescoördinator en contactpersoon van de NME (=Natuur- en Milieu Educatie).
  En wanneer ik niet aan het werk ben? Dan lees ik graag een boek, ben ik graag tussen onze kinderen om hun belevenissen te beluisteren en geniet ik van onze kleindochter! Ook zijn de lange wandelingen in het bos of op de hei met onze hond voor mij pure ontspanning.


   

  BOVENBOUW

   Rolinka Groenhof
  Ik ben Rolinka Groenhof, getrouwd met Bert en moeder van Esther, Bram en Anna. 
  Na mijn opleiding ben ik begonnen op een basisschool in Mussel. Maar na 8 1/2 jaar wilde ik graag dichterbij huis werken en sinds 2000 werk ik op de Willem-Alexander. Jaren heb ik in de onderbouw gewerkt, maar op een gegeven moment wilde ik iets anders. Sinds 2017 werk ik in de bovenbouw. Dat is heel anders, een nieuwe uitdaging!
  Omdat ik op Erica woon, kom ik vaak kinderen tegen op andere plekken. Dat is erg leuk!


   

   Peter van der Kleij

  Ik ben Peter van der Kleij, getrouwd en vader van 3 kinderen. Wonen doe ik in Emmen waar ik ook heel wat jaren voor de klas heb gestaan. Ik vind het erg fijn om op deze school te werken. Leuke collega's, kinderen, ouders en schoolgebouw. 


    

  ONDERWIJSASSISTENT

   

   

  ADMINISTRATIE

   Joke Prinsen  
  Mijn naam is Joke Prinsen. Ik ben geboren in Erica en vertrokken uit het dorp sinds mijn huwelijk met Felix. In 2001 zijn we samen weer 'op' Erica gaan wonen en daar is onze dochter Tessa geboren. 
  Sinds maart 2016 werk ik als administratief medewerkster op de Willem-Alexander school (en een aantal andere Viviani scholen). Aangezien Tessa op de Willem-Alexander zat ken ik de school, het team en een heel aantal ouders en leerlingen al goed.